Ingredients:
- 800 g. de patates
tallades a làmines de 1cm.
- 2 carbassons tallats a rodanxes.
- 6 alls tallats a daus molt petits.
- 1 pebrot vermell tallat a daus.
- Mantega( per posar al
damunt de cada tall de pollastre).
- Pollastre tallat i salpebrat.
- 4 tomàquets tallats per la meitat i amanits amb sal i oli.
Preparació:
1.
Es posen
les patates al micoones durant 5 minuts per tal de que quedin toves.
2. Es posen
les patates com a base dins d´una cassola o safata del forn que pugui anar al forn.
3. A continuació s´hi van posant en forma de capes: la ceba,l´all, el carbassó
i el pebrot vermell.
4. Al damunt de tot , s´hi
posa el pollastre. A sobre de cada tall de pollastre s´hi posa una mica de
mantega.
5. Tot en cru,
ara ja es pot posar la cassola al forn . També es pot fer a la safata del forn. Temperatura alta, 200 graus.
6. A mitja
cocció s´hi afegeix un bon raig de vi blanc i es posen al voltant de la cassola , els tomàquets ( bàsicament són
per a decorar).
7. A esperar
que tot vagi quedant ben rosset. El suc que surt és molt bo i saludable!!
Recepta original de Milagros Garrido
Fotografies i escrit per Sílvia Sala
No hay comentarios:
Publicar un comentario