miércoles, 29 de enero de 2014

POLLASTRE AL FORN AMB PATATES I VERDURES

Ingredients:
- 800 g. de patates tallades a làmines de 1cm.
- 2 carbassons  tallats a rodanxes.
- 2 cebes  tallades  a làmines.
- 6 alls tallats a daus molt petits.
- 1 pebrot  vermell tallat a daus.
- Mantega( per posar al damunt de cada tall de pollastre).
- Pollastre tallat  i salpebrat.

- 4 tomàquets tallats per la meitat i amanits amb sal i oli.

Preparació:

1.     Es posen les patates al micoones durant 5 minuts per tal de que quedin toves.
2.  Es posen les patates com a base dins d´una cassola o safata del forn que pugui anar al forn.
3. A continuació  s´hi van posant  en forma de capes: la ceba,l´all, el carbassó i el pebrot vermell.
4. Al damunt de tot , s´hi posa el pollastre. A sobre de cada tall de pollastre s´hi posa una mica de mantega.
5. Tot en cru, ara ja es pot posar  la cassola al forn . També es pot fer a la safata del forn. Temperatura alta, 200 graus.
6.   A mitja cocció s´hi afegeix un bon raig de vi blanc i es posen al voltant  de la cassola , els tomàquets ( bàsicament són per a decorar).
7.   A esperar que tot vagi quedant ben rosset. El suc que surt és molt bo i saludable!!

Recepta original de Milagros Garrido
Fotografies i escrit per Sílvia Sala





No hay comentarios:

Publicar un comentario